Industria 4.0: tecnología y conocimiento en automatización y control

Innovació, liderant l’avanç cap a la indústria 4.0.

Al costat dels nostres clients, treballem per ampliar les fronteres de la tecnologia i el coneixement en automatització i control, amb la visió de liderar l’avanç cap a la indústria 4.0.
Així mateix, creem oportunitats d’aprendre i créixer per a la nostra organització i les dels nostres clients, ajudant-nos mútuament a aconseguir les nostres metes.

Know how para optimizar instalaciones industriales

Coneixement, know-how a disposició dels nostres clients.

La nostra major aportació és traslladar als nostres clients el saber-fer i l’experiència adquirida en el nostre àmbit d’especialització, per conjuntament dissenyar instal·lacions més productives i fiables, implementant les més modernes tecnologies disponibles i acompanyar-los en la propera revolució industrial (l’anomenada indústria 4.0).

Wetron: Procesos productivos más eficientes y fiables

Compromís, aconseguir junts amb èxit els projectes d’automatització.

Treballem dur i de forma continuada amb els nostres clients per dur a terme conjuntament i amb èxit els projectes comuns.
Busquem l’excel·lència en tot el que fem, comprometent-nos en els terminis acordats a fer més eficients i fiables els processos productius i instal·lacions dels nostres clients.

Instalaciones productivas más fiables, con mejor control y costes menores

Assessorament, en totes les fases de l’enginyeria i la realització.

Col·laborem  amb els nostres clients durant totes les fases de planificació de l’enginyeria i de realització del projecte, compartint amb ells els nostres coneixements i experiència, per conjuntament dissenyar instal·lacions que redueixen els seus costos productius, augmenten la fiabilitat dels processos i al mateix temps milloren la supervisió de la fabricació.

Gestión integral de proyectos de automatización y control

Equip, treballem tots amb una única visió.

A WETRON automation technology oferim a la indústria  una gestió Integral dels projectes d’automatització i control, a tot el món, aportant els recursos necessaris per aconseguir els objectius dels nostres clients.

Flexibilidad y adaptación a estándares de automatización

Flexibilitat, ens adaptem a les exigències de cada projecte i cada moment.

Des del compromís adquirit amb un encàrrec, som capaços d’abastar projectes d’envergadura, adaptant-nos als diferents estàndards i exigències dels nostres clients.
Quan és necessari, gestionem els canvis que sorgeixen en els projectes, aportant solucions eficients i complint rigorosament els terminis. Som flexibles realitzant les intervencions en els períodes més convenients per al client.

Diseño e implantación de soluciones para la automatizacon de procesos industriales: líneas robotizadas, AGV

Confiança, professionals compromesos, amb més de 40 anys de experiència.

Desd 1975, la nostra raó de ser és el disseny i la implantació de solucions per a l’automatització i control de processos industrials.