Avís Legal

wetron.es, wetronautomationtechnology.com, wetron.com.br, wetron.mx son pagines webs gestionades por Wetron Automatización S.A..

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • Wetron Automatización S.A. no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs.
  • No es garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  • Compromís de protecció de dades i de compliment de la LSSICE
  • Les dades personals introduïdes en un formulari s’enviaran a les bases de dades de Wetron Automatización S.A. i es tractaran de forma automatitzada amb la finalitat de poder prestar els serveis corporatius, també podran ser cedides a tercers amb finalitats estrictament d’informació empresarial.
  • L’interessat dóna el seu consentiment perquè les dades es tractin de forma automatitzada amb la finalitat indicada.
  • De conformitat amb el que disposa la LO 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d’exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades.

Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d’1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se a Wetron Automatización SA, Camí de la Riera, 18 Pol. Ind. Cova Solera 08191 Rubí (Barcelona) – Espanya, o bien a la siguiente dirección de correo electrónico: wetron@wetron.es .